Politica de retur si schimb

Pentru retur

Puneti produsul in ambalajul original si trimiteti-l la adresa de pe factura. Nu uitati sa adaugati si un bilet in care sa mentionati contul bancar in care doriti sa vi se returneze banii.

Va rugam sa nu trimiteti colete cu ramburs, pentru ca persoana care preia coletele nu este in masura sa faca verificarile necesare si sa faca plati in numele magazinului.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA PRODUSul NU ESTE AMBALAT CORESPUNZATOR, ESTE PURTAT SAU DETERIORAT.

Atentie! Ridicam doar coletele care sunt livrate la sediul nostru. Prin urmare, nu trimiteti colete prin Posta Romana, pentru ca nu vor putea ajunge in posesia noastra.

Banii va vor fi returnati in maxim 14 zile lucratoare.

Pentru schimb

In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu un alt produs, fie alta marime, fie alt model, va rugam sa completati formularul de mai jos, iar noi vom trimite la dumneavoastra un curier cu produsul cel nou. Nici in aceasta situatie nu putem suporta taxele de transport. Prin urmare, pentru schimb va trebui sa platiti curierul dus-intors, in valoare de 36 lei.

Pentru a solicita returul sau schimbul unui produs, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice incepand din momentul in care ati primit coletul de la curier.
    Coș cumpărături
    Scroll to Top